header image
 

Solskadad hy

Sol skadad hud ser fläckig eller prickig ut

. Detta beror på alla pigment som bildas i huden av kroppens melanocyter. Födelse märken och fräknar är positioner i huden med extra hög koncentration av melanin. Babyhud är sådan hud som man ofta förknippar med barn och ungdom eller våra skönhetsideal, fotomodellerna.

 Många eftersträvar denna hy men ingen lyckas, antingen har du den och kan då behålla den till tjugo års ålder men sedan försvinner den hos alla. Oavsett om man väljer att ”lyfta” sig eller inte så är det intressant att många kliniker idag också erbjuder speciella hudvårdsprogram för just din typ av hy. Dessa behandlingar fungerar både som komplement till ansiktslyft och som självständig behandling för en ungdomligare och fräschare hy. Smink kan också hjälp en i begränsad omfattning.

 

~ by on maj 29, 2011 .Kommentarer inaktiverade.